Fietsvakantie in België

 Bourgondisch fietsgenot in de grensstreek

Valkenswaard (NL) - Genk (B) | 5 dagen | tot 205 km | niveau: eenvoudig

U fietst in de Brabantse en Belgische Kempen. Afhankelijk van de gekozen fietsknooppunten kunt u zelf de lengte van de route bepalen. Zo kunt u de gehele route in 135 km fietsen, maar ook in 205 km. Net waar u zin in heeft. Hierdoor kunt u ook zelf de bezienswaardigheden onderweg bepalen.

Ontdekt u onderweg van Valkenswaard naar Genk het natuurgebied De Malpie. Tijdens een fietsdag rondom Genk kunt u naar het nationaal park Hoge Kempen of naar naar Maastricht met het gezellige Vrijthof en de Sint Servaasbaseliek.

De route terug naar Valkenswaard kunt u weer afwisselend samenstellen: via de Grote Heide, het Trappistenklooster de Achelse Kluis op de grens van België en Nederland en boswachterij Het Leenderbos.

vanaf € 275,- per persoon | o.b.v. logies & ontbijt

 Fietsvakantie in het Bierland Vlaanderen

Mechelen - Antwerpen - Westmalle - Bornem - Mechelen | 6 dagen | 260 km | niveau: eenvoudig

De fietstocht begint in Mechelen waar u meteen biertjes, zoals 'gouden Carolus' gebrouwen bij Het Anker kunt proberen.

Via het riviertje de Nete komt u naar Lier. Neemt u plaats in een lokaal cafeetje en proef de lokale bieren ‘Liers Vlaaike’ of ‘Strooien Hoed’.

De volgende bestemming is Westmalle, waar sinds 1850 het bekende trappistenbier vandaan komt. Lekker met ambachtelijke abdijkaas op een terrasje.

Tijdens een ronde om Antwerpen, heeft u entree in bierbrouwerij de Koninck. Onderweg naar Bornem komt u langs de abdij van Hemiksem en de brouwerij Bosteels, waar de ‘Karmeliet’, de ‘Kwak’ en de ‘Malheur’ gebrouwen wordt.

De laatste dag weer richting Mechelen. Onderweg komt u langs de internationaal bekende brouwerijen Palm en Duvel.

vanaf € 365,- per persoon | o.b.v. logies & ontbijt

Alle Fietsvakanties

Wij zijn bereikbaar in:

Nederland +31 (0)30-7011000
België +32 (0)3-8081256
Duitsland +49 (0)3941-5950971

maandag t/m vrijdag van 18:30 - 21:30 uur